Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (РАК)

РАК

Рак

Грешките на другите ще работят във ваш интерес през уикенда. Новолунието в Скорпион може да ви донесе имотна придобивка или решение на наболял проблем. Доверете се на интуицията в неделния ден. 16-и предлага два варианта, по възможност действайте и в двете направления. На 17-и ограничите контактите.

На 18-19-и сте обслужващ персонал, но на 20-и си заемате мястото. На 14-и денят разделя приятелите от враговете. Давате се сметка на кого може да се доверите и кой винаги ще ви предава. Лъсват фалшивите връзки, усмивки и страсти. На 15-и се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна. Ако към някого изпитвате неприязън, дистанцирайте се. 16-и е ден на проби и грешки, на опити да се влезе в нова среда или да се започне нов живот в нови отношения. В момента в живота ви действа дразнител и проблем, който ще си отиде и ще разрешите до края на годината.

Ако на 17-и вършите всичко сами и се уповавате само на себе си ще си спестите неприятности и големи разходи. Не се препоръчва участие в колективни проекти и инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. На 18-и Луната се движи в знака на опозицията ви Козирога, а Марс от Овен провокира личната ви раздразнителност и неудовлетвореност. До обед не се включвайте в съвместни инициативи. 19-и е ден на откази и приключвания в живота на родените в третата декада.

Очертават се служебни промени, които болезнено ще ви засегнат. Всичко да се прави по законовия ред и по правилата. На 20-и до обед се препоръчват контакти с близки и партньори в чужбина. Ще ви се предложи нов вариант на дейности и лични връзки. Чакайте предложения за съвместна дейност.