Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (РИБИ)

РИБИ

Риби

Случващото се в този уикенд ще изясни доста проблеми, ще ви помогне да разберете кой към какво клони и къде е вашето място в ситуацията. На 16-17-и ще си патите от доверчивостта, от невниманието и от старанието да угодите на някого. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. 18-19-и са дни на стабилност и възможност да получите повече екстри. 20-и сбъдва желания.

За днешния 14-и, в деня преди точното новолуние се сгъстява астралната мъгла, пророчествата са лъжливи, а и мислите ни са заредени с повече негативност. Бъдете добронамерени, простете грешките на близки и приятели и не се занимавайте с магична дейност.

На 15-и сутринта си останете в леглото, помислете какво ви се яде или какво възнамерявате да правите. Ако към определени храни, хора и мисли изпитате някакво негативно чувство, не тръгвайте в тази посока. На 16-и съветът за този ден е да си вземете не само меча, но и щита. Препоръчват се активни, но премерени и съобразни с обстоятелствата и възможностите ви действия. Не отивайте никъде неподготвени. На 17-и влизате в ситуации и в отношения от типа „болен здрав носи”. Мислете повече за себе си, щадете се, другите няма да ви пощадят. На 18-и може да влезете в голямата игра и да получите предимства. Ако искате да запазите благоприятната тенденция за в бъдеще не лъжете и действайте по правилата. Може да не споделяте всичко, но и да изкривявате нещата не си е работа.

На 19-и до обед уредете срещи и организирайте събрания на екипа. Ще се наложите в разговорите. Ще спечелят тези, които мислят в перспектива. На 20-и до обед довършете изостаналата от вчера работа, изпратете допълнителни документи и съобщения, които са част от поетите съвместни ангажименти. Бъдете верни на партньора.