Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (СКОРПИОН)

СКОРПИОН

Скорпион

Днешният 14-и е ден на негативни обрати. Нищо важно да не се предприема. Отложете пътувания. На 15-и се доверете на интуицията. Не се претоварвайте. 16-и изисква не само нападение, но и защита. За 17-и не планирайте колективни инициативи.18-19-и носят предимства и възможност за внедряване в нова среда и на нова работа. Елиминирате конкурент. 20-и започва с придобивка, но завършва с конфликт. На 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак.

Липсва енергия, враговете ви се обединяват и нападат от засада. 15-и е ден на устата, организмът ви казва какво да ядете и от какво да се откажете, независимо покани и предписания. Едно ведро или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или лошо и неизгодно за вас. На 16-и пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Понякога ултиматумите вършат по-добра работа от горещите молби. На 17-и и сам войнът е войн. Не мислете, че в екип ще бъдете по-защитени и добре представени. В момента стадото се насочва към местата за доене и стрижене.

На 18-и до обед провеждайте личната си политика, без да се интересувате от чуждата. Преговаряйте на четири очи и то с големите шефове. 19-и е един от силните ви дни за месеца. Търсете връзки с чужбина, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици към начинанията и творческите си проекти.

Засилват се задграничните контакти. На 20-и Луната от Водолей и Уран от Телец образуват неблагоприятни аспекти спрямо Меркурий от вашия знак. Може да попаднете в капани за наивници и да загубите влияние и пари.