Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (СТРЕЛЕЦ)

СТРЕЛЕЦ

Стрелец

Предстоящото новолуние е най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Чака ви екстремен и рисков уикенд. Ограничете контакти и дейности, не се претоварвайте и не поемайте допълнителни ангажименти. На 16-17-и повеждате в играта, но с нужното внимание и старание. 18-19-и отварят нови хоризонти и професионални възможности. Чакайте предложения от чужбина. На 20-и молбите се чуват.

На днешния 14-и ни поглъща тъмнината на предстоящото новолуние. Ограничаваме контактите, мислим само за себе си и увеличаваме дистанциите. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. 15-и е ден на интуитивни прозрени за правилната посока, цел и личен избор. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. На 16-и денят задвижва личната ви инициатива. Някой ще започне нова или паралелна дейност и работа. На 17-и строени на плаца дори и група от рамбовци имат женско поведение и лесно се управляват от началниците.

В този ден не е препоръчително да влизате в строя, да ставате част от групата и да се оставяте някой друг да направлява живота и личния ви избор. На 18-и навлизате в силен период до петък на обед. Важното е да се играе честно и принципно. Всеки е проучил нещата, така че няма място за лъжи. На 19-и е добре да мислите и действате мащабно. Опитайте да привлечете клиенти и партньори от чужбина, подпишете взаимно изгодни договори.

Срещите ви ще се полезни за бъдещето. На 20-и до обед поведете важните срещи. Посетете лично тези, с които ще вървите напред в живота и работата. Засилват се телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които мислите.