Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ТЕЛЕЦ)

ТЕЛЕЦ

Телец

Родените около 1 май са в особено неблагоприятна позиция в днешния съботен ден. Не влизайте в конфликти, отложете пътувания. На 15-и ще срещате открита и прикрита съпротива. 16-и дава шанс да направите крачка напред, но в предварително проучената посока. На 17-и не работете в екип. На 18-19-и ще постигнете максималното в ситуацията, ще уредите договори и плащания. 20-и е рисков, не лъжете. На 14-и съветът е да стъпвате на пръсти, да не засягате чужди интереси и нищо съществено и важно за бъдещето си да не започвате. На 15-и рядко се доверявате на предчувствията. Земните зодии вярват на това, което може да видят и да пипнат, но на този ден е добре да послушате гласът на интуицията.

Вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, докато умът ще настоява да постъпите различно и да не се бавите с деловите задачи. На 16-и във въздуха витае някаква агресия, но въпреки страховете си не може да останете пасивни, когато ситуацията изисква активната ви намеса. 17-и е ден на фатално привличане, особено в посока на чувствата и любовта. Отваряте врата пред желанията, а те вкарват своя Троянски кон в живота ви. 18-и и 19-ти са добри за съвместна дейност и делови преговори. Луната от Козирог ви облъчва в брилянтен аспект.

19-и е силен ден, особено за родените около 10-15 май. Чакайте предложения и съобщения, които ще ви помогнат да разрешите тежък проблем. На 20-и родените в първата декада е добре да отложат пътувания. Нещо в плановете ви се обърква. Болезнен и губещ ден.