Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ВЕЗНИ)

ВЕЗНИ

Везни

Новолунието в Скорпион е слабо енергиен момент. За 14-15-и не планирайте участия в екстремни спортове и начинания, които изискват огромен потенциал и възможности. На 16-и мислете както за нападение, така и за защита. За 17-и не планирайте събрания. 18-19-и създават проблеми на работното място и конфликт със закона. 20-и идва с покани от чужбина и шанс за нова работа.

На днешния 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Не се знае кой какви ги върши и какво е замислил. Не се доверявайте на никого, не влизайте в преговори и не започвайте нищо важно. 15-и е един успешен ден за хората, които се ръководят повече от вътрешното си усещане и се вслушват в гласа на интуицията. Разумът дава объркващи сигнали и напътствия. На 16-и бъдете предпазливи. В тангото на живота ще направите две крачки напред, ако преди това сте направили една назад и сте отстъпили пред нечии искания. Бъдете дипломатични и тактични.

На 17-и всичко, което свършете сами, без чужда подкрепа или намеса ще носи ползи и придобивки в бъдеще. Сега е момента да станете титуляр в работата, да се освободите от заместници и да поемете еднозначно новите делови функции. На 18-и четири планети от Козирог и Марс от Овен ще ви вкарват в кармични отношения днес и утре. Бъдете особено внимателни и не настъпвайте никого по мазола. Спазвайте предписанията. На 19-и родените в третата декада са в рискова позиция.

Лъсват комплексите ви, давате повод на конкуренцията да напипа слабото ви място и да се възползва от прибързаните ви оценки, действия и коментари. На 20-и поне в една посока тръгвате напред. Чакайте покани и предложения от чужбина.