Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ВОДОЛЕЙ)

ВОДОЛЕЙ

Водолей

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Новолунието в нехармоничния ви Скорпион е един от слабо енергийните за вас моменти. Смирете амбицията. На 16-и се подсигурете по всички линии, а на 17-и работете самостоятелно и не търсете нови партньори. 18-19-и ви осигуряват нужната стабилност. Уреждате плащания, получавате дължими суми. На 20-и чакайте вести от чужбина. На 14-и за родените в първата декада днес кризите и проблемите ще са повече.

Не поемайте излишни рискове, не пътувайте, не взимайте и не давайте заеми и не си създавайте излишни проблеми с несвойствена работа. На 15-и всеки направен компромис ще ви вкара в разправии и проблеми и ще ви затрудни. Не се отказвайте от това, което ви се иска и ви привлича. На 16-и се очертават приятни пътувания и неочаквано гостуване, което ще упражни благоприятен ефект върху бъдещата ви работа или лични връзки.

Не съдете шефа. На 17-и денят ще донесе предимства на тези, които сами си вършат работата, не търсят подкрепа и не позволяват намеса. На 18-и не споделяйте планове и намерения до обед. Но от обед навлизате в силен и творчески период. Може да осъществите полезни връзки и запознанства. Водете принципна политика, не лъжете. На 19-и денят ви носи сила и предимства, но за сметка на нечии провали и грешки.

В трудна позиция са близките ви родени в третата декада на Козирога, Рака, Везните и Овена. На 20-и Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Уран и Меркурий. Нещо неочаквано може да се обърка. Не взимайте и не давайте заеми, не играйте хазартно.