Половин година след скандала с любовния тригълник Андреа и Кобрата се събраха

Андреа и Кубрат в “Отечествен фронт”

Снимка andreasite.eu

След грандиозния скандал, чрез който Андреа и Кубрат Пулев сложиха край на дългогодишната си връзка, двамата загърбиха „словесните престрелки“ помежду си и отново се събраха. Само преди половин година, през май, държавата се разтресе от любовния триъгълник с участието на брокерка на недвижими имоти, която застана между фолк дивата и боксьора.

Хейтърите да не бързат да изливат тонове критики и към Андреа, и към Кобрата как е възможно след преживяното отново да имат нещо общо помежду им, защото първата им съвместна поява от месеци насам е свързана с професионален ангажимент, а не по личен въпрос, проучи ПИК. Войната помежду им е останала в миналото заради общи интереси.

Андреа и Пулев получили предложение да се снимат заедно в царствена рекламна фотосесия за популярна марка руска водка. Дворецът „Врана“ специално отворил врати за снимачния екип. По време на снимките се случило така, че в двореца бил и Симеон Сакскобургготски. След като разбрал, че пред обективите на фотографа са застанали Андреа и боксьорът, Царят отишъл лично да ги поздрави и да пожелае усех на Кобрата в дългоочаквания мач срещу Антъни Джошуа за световната титла по бокс в тежка категория след месец.

По описанието на Андреа към снимката й с Пулев, което гласи „За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални!“, много от нейните почитатели се подведоха и изтълкуваха появата й с Кубрат като знак, че отново ще се опитат да „кърпят“ пробойните във връзката си.

„Андреа и Кубрат се събраха само заради фотосесията, не и в личен план. Все пак тринадесет години от живота им минаха заедно, те са големи хора и осъзнаха, че не могат да бъдат врагове. Затова продължават напред като приятели, а фактът, че се снимаха рамо до рамо е знак за това“, коментираха пред ПИК от обкръжението на фолк звездата.

ПИК