Кубрат Пулев: Аз съм по-силен от Джошуа, ще го разкрия за втори път

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

Профибоксьорът Кубрат Пулев се зарече, че ще разобличи световния шампион Антъни Джошуа, който по думите му не е устойчив психически.

„Гледах внимателно всичките му мачове. Има добър стил и физика, но не показва никаква психическа издържливост“, заяви Кобрата пред английски медии, цитирани от „Монитор“ и gol.bg.

„Да, има умения, но менталната устойчивост е нещо, което идва от кръвта на човек. Или го имаш, или не. Знам, че аз съм по-силната личност. Точно това е разликата – моята издържливост ще надделее. Всичко е като игра на шахмат, но ще приключи като мълния“, каза Пулев и се закани:

„Мога да обещая на феновете, че ще разоблича AJ отново и ще им докажа, че идолизират грешния човек. Ще го разкрия пред света за втори път.“ Попитан за коментар на думите на Джошуа, че ще го отнесе, то българинът отговори: „Явно го е научил от Анди Руис, защото точно това му се случи на него“.

Кобрата тръгва за Лондон по-рано от очакваното

Кубрат Пулев разказа и как се е подготвял до момента. „Бягах по 10 км в „Пирин“ планина. Изкачвах и извесния връх „Зъбчето“. Тренирах на нашата високопланинска база „Белмекен“, която предлага най-добрите условия в Европа“.

Григор Димитров стартира подготовката за новия сезон

„AJ заяви, че щял да ме отнесе като валяк, но аз ще донеса лавина от планината. Не съм се чувствал по-добре физически и психически през целия си живот. Той може и да е срещал силни съперници, но не е срещал някой като мен“, сподели още Кобрата.