Астролог: Поемете риск днес и изпълнете дълга си

Астролог.

Снимка ПИК

Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

„Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честта и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Може да помагате на болни и възрастни хора, както на близки и познати“, съветва тя.

„Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и позволеното. Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви“, насърчава астроложката.

„Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита“, казва още Пенчева.

„Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливия случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да участвате в хазартни игри, тъй като може да останете без пари“, завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

ПИК