Извънредно: Полицаи с патрулки и линейка спасяват жена до Моста в Бургас

ВАРНА новини лого

Снимка: Flagman.bg.

Около Моста в Морската градина на Бургас буквално почерня от полиция, съобщава Флагман.БГ, позовавайки се на читателски сигнали. В рамките на 10 минути пред един от символите на морския град са пристигнали не една или две, а цели три патрулни коли, от които са слезли общо 6 униформени, изглежда отзоваващи се на сигнал. Очевидец успя да изпрати на Флагман.БГ фотоси от случващото се край Моста.

„Много полицаи се струпаха, настана голяма суматоха. Отдолу под съоръжението, на плажната ивица виждам труп, завит със синьо покривало, изглежда затова са там”, съобщава читателят.

За щастие обаче информацията се оказа само отчасти вярна. Около 11:15 ч. днес е подаден анонимен сигнал, че под Моста има труп на жена. Предвид факта, че в Бургас от близо месец се издрива брокерката Теодора Бахлова, на място са пристигнали няколко патрулки.

Истината обаче се оказала съвсем друга. Под символа на Бургас действително лежала жена. Тя обаче била съвсем жива и просто спяла. Синьото покривало пък било единственият предмет, който тя успяла да намери, за да се предпази от студа. Била на видима възраст около 45-50 г.

Тя веднага си е тръгнала щом униформените й направили забележка.

От Flagman.bg