Още пострадали във войната по пътищата във Варненско, вижте контузените при катастрофи

Място на автомобилна катастрофа

Снимката е илюстративна.

На 18.11. т.г., около 13:00 часа, на бул. «Владислав Варненчик», е възникнало ПТП. 40-годишният водач на л.а. «Форд», по време на неправилно движение назад, блъска пешеходка, намираща се зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (80 г.) е получила контузия на глава, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

На 18.11. т.г., около 16:10 часа, на пътя за Бургас, в участъка след гр. Бяла, е възникнало ПТП. 62-годишният водач на л.а. «Нисан», по време на движението си, губи контрол над МПС, излиза извън платното за движение и се блъска в скат. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузия на глава, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 18.11. т.г., около 17:45 часа, в гр. Белослав, на кръстовището на ул. «Христо Ботев» и ул. «Трети март», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Опел», по време на движение, малко след пешеходна пътека, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на инцидента жената (59 г.) е получила фрактура на рамо, фрактура на ребра и травма на глава, прегледана е и, след като отказва да бъде настанена за лечение в болнично заведение, е освободена. По случая има образувано досъдебно производство.

На 18.11. т.г., около 18:30 часа, на бул. «Република», е възникнало ПТП. Водачът на неустановено до момента МПС, по време на движение, при завой, блъска пешеходец, пресичащ пътното платно. Вследствие на инцидента мъжът (58 г.) е получил фрактура на коляно, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.