Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица в която ще ви се наложи да преодолеете с дипломатичност един неприятен конфликт.

Вероятно той ще възникне неочаквано за вас, но изцяло от вас ще зависи неговото бързо разрешение.

През тази седмица избягвайте да хвърчите из облаците, бъдете здраво стъпили на земята и търсете винаги разумно и практично разрешение на всеки възникнал проблем или ситуация.

Избягвайте хитрости или прояви на манипулация, които ще се обърнат против вас!

Тази седмица ще преживеете приятно събитие и ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин от действията или подкрепата на човек от семейството си.

Тази седмица няма да бъде сложен период за вас, въпреки изпитанията, през които ще ви се наложи да преминете. Те са част от вашето израстване като личност. Преминете ли с мъдрост през тези изпитания, вие ще можете да се радвате на едно спокойно и хармонично време.

Жените Близнаци ще имат ангажименти свързани с неприклчщени задачи и дела. Миналото ви ще ви следва с някои ваши страхове или неизчиствени отношения. Ще имате повод за радост, но не следвайте сляпо емоциите си!

Мъжете ще имат възможност да постигнат съгласие и хармония в отношенията си с жени: роднини, приятелка или съпруга. Не се опитвайте да надхитрите жена родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

От Astro.velida.net