Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на една ваша идея или към изпълнението на едно ваше обещание.

Малките неприятности през тези седем дни ще ви тормозят и ще ви накарат да търсите причините за тяхното възникване. Вероятно ще трябва да направите някакъв разход за тяхното разрешаване.

През седмицата внимателно следете отношенията с хора, които не са от вашия град или държава. Възможно е да има някои потайности във вашите отношения, които в бъдеще да са причина за напрежение между вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансовите ви дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари.

През седмицата ще получите полза от познанството си с жена, която работи в някаква институция или има собствен бизнес.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с поверителна информация или кореспонденция, които ще представляват интерес и за някой друг.

Любовният ви живот не вещае промени. Една стара връзка или предишен ваш брачен партньор, ще е повод за разговор или ще имате неочаквана среща.

През седмицата с лекота ще успеете да намерите дипломатично разрешение на ситуация свързана с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Жените Козирог ще имат едно благоприятно време за стабилизиране на отношения в семейството, в работата или в любовта. Новите ви познанства ще бъдат внимателно селектирани от вас по определени критерии.

Мъжете ще имат ядове за повредени или некачествени лични вещи, битови проблеми в дома си или проблеми с техника на работното си място.

От Astro.velida.net