Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – ЛЪВ

ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите вниманието си към приключване на ваши задачи и планове. Декември носи нови неща в живота ви и по-големи усложнения при тяхното осъществяване. В повечето случаи те ще имат връзка със семейството или с любовния ви живот.

Тази седмица ще благоприятства началото на нещо ново в личния ви живот като нова приятелска връзка, начало на общо съжителство или брак.

Предстои ви да проведете интересни разговори с роднини и приятели от близо и далеч.

Ако не сте положили достатъчно грижи за собственото си здраве, през тази седмица ще ви се наложи да коригирате начина си на живот, да предприемете някакво лечение, терапия и др.

Определено това е седмица, в която ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не допускате несериозно отношение към здравословните си неразположения.

През седмицата ви предстоят парични разходи, които могат да създадат временни притеснения.

Като цяло през тази седмица ще трябва добре да контролирате финансовите си ресурси и да обмисляте добре всеки разход. Бъдете внимателни при работа или подписване на финансов документ или договор.

Жените Лъв ще са склонни към песимистични настроения, липса на желание за отговорна или физическа работа. Липсата на амбиция може да доведе до загуба на важна възможност или шанс, които ще се появят през тези седем дни.

Мъжете ще са склонни да разпиляват понякога времето си с приятни занимания, срещи или разговори с приятели, любовни приключения или забавления. Вероятно имате нужда от подобен отдих, но не прекалявайте със загубата на ценно за вас време.

От Astro.velida.net