Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, през следващата седмица ще получите неприятна новина свързана със събитие в живота на хора, които познавате. То може да има отношение към една загуба, измама и др.

Пред вас е една благоприятна седмица за развитие на планове свързани с вашата кариера или бизнес. През тези седем дни може да получите предложение или да ви зарадва един успех и др.

Някои неприятности през тези седем дни могат да се задълбочат поради липсата на контрол върху собствените ви емоции. Тези проблеми ще имат деликатен характер и затова към тях ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение.

Неочакваните събития през тази седмица ще са свързани с пари или вещи. Вероятно не всичко ще се развие според собствените ви очаквания или желания. Бъдете внимателни във всичко, което има връзка с пари или с документ.

През седмицата ще възникне притеснение или грижа около здравето на близък човек.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви, за подредба или премествания, ремонти и подобрения.

Настроението на жените Телец през седмицата ще зависи от финансово-материалната им стабилност. Някои от вас ще се зарадват на добри новини или получаване на важен документ от друг град или държава. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с важна работа.

Мъжете ще присъстват на няколко интересни срещи и събирания. През седмицата ще научите много нови неща и дано успеете да се възползвате практично от получената информация.

От Astro.velida.net