Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате важен семеен ангажимент или ще присъствате на събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

Най-вероятно тези неща ще бъдат добре организирани и едва ли ще възникнат някакви изненади.

През тази седмица ще бъде много важно да запазите хармонията и разбирателството в семейството си и най-вече в брачните си отношения. Дори да липсва любов между вас и партньора ви, търсете някакви компромисни варианти за да имате спокойствие и хармония по време на тези трудни епидемиологични времена.

Тази седмица ще бъде важна поради някаква причина за жена от дома или от семейството ви, която ще очаква вашата подкрепа, внимание или помощ.

През тези седем дни ще направите равносметка на загубите и провалите, които сте преживели през годината. В повечето случаи ще осъзнаете че те са били за ваше добро или са дали възможност на нови по-добри неща да се появят в живота ви.

През тази седмица очаквайте различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч.

Жените Везни ще се паникьосат прибързано от една стресова ситуация. Възможно е някой друг да ви уплаши с невярна информация или фалшива новина.

Мъжете ще се въодушевят много от новите си контакти и познанства с хора от различни разстояния. Възможно е прибързано да започнете да градите в мислите си планове или да дадете свобода на въображението си, какво може да очаквате от едни такива нови отношения.

От Astro.velida.net