Седмичен хороскоп за 23 – 29 ноември – ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения за да запазите стабилност в дома и най-вече в семейния си бюджет.

Възможни са неочаквани разходи или пропуснати плащания, които ще трябва да направите през тази седмица или в началото на декември.

Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака на Водолей с добри новини, които ще дойдат от друг град или държава.

Те могат да бъдат свързани с ваши интереси или занимания, но може да касаят и предстоящо пътуване до края на годината. Не са изключени покани за гостуване или пътуване с роднини или с приятели.

Въпреки сложната ситуация в повечето семейства, това ще бъде време за вземане на важно решение свързано с образованието или работата на човек от дома ви. Необходимостта от подобно решение може да възникне от събитие, което ще се случи през тези седем дни.

Мнозина от вас ще имат ангажимент с човек, който живее в друго населено място.

Жените Риби ще имат сложни отношения с мъже, което понякога може да провокира желание или решение за раздяла (това не касае само любовния ви живот).

Мъжете ще преживеят неочаквано напражение или стресова ситуация с човек от кръга си роднини. Брачните ви отношения ще бъдат подложени на изпитание от конфликти по теми, които създават сериозни разногласия в брака ви.

От Astro.velida.net