Изненада: Дядо Коледа и елф арестуваха крадци на коли (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Кадър YouTube

Полицаи под прикритие в град Ривърсайд, Калифорния, са извършили доста сюрреалистичен арест, при който елф е извадил пистолет, а Дядо Коледа е повалил заподозрения.

Служителите на реда са облекли празничното облекло като част от програма, насочена главно към противодействие на кражбите на дребно в магазините.

Двама от полицаите били дежурни в местен мол, за да хващат крадци с откраднатите стоки, когато излизат от магазините. Те обаче получили съобщение за подозрителна дейност на паркинг в близост до търговския център.

Според данните на полицията, един от тайните коледни полицаи под прикритие е открил тримата мъже, които са откраднали Honda CR-V. Единият заподозрян е успял да избяга с колата, но останалите били задържани на паркинга, което довело до странната сцена в това видео, публикувано от полицейското управление в Ривърсайд.

Дядо Коледа успява да постави белезници на ръцете на единия от пестъпниците. Този заподозрян е задържан и в крайна сметка арестуван за съпротива срещу ареста, както и за притежание на наркотици. 

В крайна сметка откраднатият CR-V е намерен изоставен.

auto.blitz.bg