Анализаторът Боян Чуков: COVID-19 унищожава средната класа, ще остане елит с армия роби

ВАРНА новини лого

Кадър YouTube

„С КОВИД се дисплинизира населението на света. С мотива, че това е необходимо за запазване на здравето на населението, се затварят хората. По този начин не може да има бунтове и демонстрации. Наблюдаваме как КОВИД унищожава средната класа в света. Една голяма част от хората губят своите работни места. Светът много би заприличал на обществото, което е в Тибет. Там, когато е имало 1 млн. население, 200 хил. са били монасси. Те са елитът, всичко останали са били роби. Ние вървим към такава формула“, това прогнозира в ефира на БНТ международният анализатор Боян Чуков. 

Буков даде за пример Световния икономически форум в Давос, където милиардерите свиквали милионерите да им кажат какво да правят. „Светът вече не може да се върне към предишния си вид. Ключовата дума на новия световен ред е „изкуствен интелект“, поясни Чуков. 

Великобритания типично по английски след Брекзит става още един глобален фактор в света, съизмерим с американците, руснаците и китайците, според Чуков. Причината е, че там се прави стратегия през вековете, а не от мандат на мандат. 

„Байдън е събирателен образ. Той е доста възрастен мъж, който по време на предизборната кампания бъркаше жена си с балдъзата си. По-скоро трябва да се види които са властовите центрове зад Байдън. Камала Харис е енергична и млада жена. Малко вероятно е да има глобална световна война. Защото ядреният потенциал на Китай и на Русия е съизмерим с американския. 

Путин не го виждам през следващите няколко години да напусне своя пост, но той загуби инерцията си. Анализаторите го наричат човек на половинчатостта. Дори тези, които го подкрепяха, няма да застанат зад него“, категоричен е Боян Чуков. 

ПИК