Министър Терзийски провери пропусквателния режим на тировете (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Снимка БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и директорът на ГД „Гранична полиция“ гл. комисар Светлан Кичиков посетиха ГКПП Калотина за да обсъдят на място организацията за пропускане на товарните автомобили,  които пристигат на територията на страната с начална точка на отпътуване от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Това съобщиха от Министерството на вътрешните работи в официалния си сайт.

Кметът на Перник срина Корнелия Нинова: Живее в неин си свят, който пречи на развитието на БСП

Организацията е създадена във връзка с последната заповед на министъра на здравеопазването от 21 декември, според която на задължителна карантина от десет дни не подлежат  водачите на товарни автомобили, които преминават транзитно през страната или извършват товаро-разтоварителни дейности в страната при извършване на международен превоз на товари и стоки.

Експерт: Без паника заради новия щам на коронавируса

В работната среща на пункта участваха директорът на РДГП Драгоман комисар Светослав Костадинов, началникът на отдел „Гранични проверки“ в ГДГП комисар Румяна Борисов, началникът на ГКПП Калотина  гл. инспектор Светослав Шарлаганджиев.