Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ обявиха нов албум и лятно турне

ВАРНА новини лого

Снимка "Фейсбук"

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ обявиха нов албум и датите на лятно турне през 2021 г., по време на което ще бъдат представени новите песни. „Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката“, казва изпълнителят.

От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Вълдобрев – театралните спектакли и представянията на книгата си. Надеждите на петимата музиканти са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци „Обичайните заподозрени“ ще се посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е на Стефан Вълдобрев, но, освен него, със собствени тракове ще участват Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България – Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

БТА