Шокиращи разкрития за дясната ръка на МаяМа! Ето как Вера Иванова използва сина си за яки пачки от Слави

ВАРНА новини лого

Колаж ПИК

Истинското лице на Вера Иванова, една от „майките“ под наем за протести на Мая Манолова и Гробовното трио, която отдавна е загубила онзи ореол на загрижен родител разкрива нейната бивша съратничка Рени Григорова. Ако преди няколко години, когато тръгна  с мегафон в ръка, хората й вярваха, майките на деца с увреждания имаха неблагоразумието да й се доверят, то днес единствено три жени стоят до нея, със същите користни цели, с които и тя продължава да държи катуна си насред центъра на София в угода на забегнали олигарси и Манолова.

Поредното доказателство за същността на Иванова идва и поредното разкритие направено от Рени Григорова, която споделя каква функция всъщност изпълнява „майката“ Вера Иванова.

Без да се намесва в личния живот на Иванова, Григорова споделя за протеста на майките на деца с увреждания, чиито организатор Вера никога не е била.

„Тя няма интелекта и капацитета за това! За 2016 г. тя има участие именно в съглашението със зам.-министър Султанка Петрова и даване на едни безконтролни пари на децата с увреждания до 18 г. Тогава са се договорили пак зад гърба на повечето от нас майки на деца/хора с увреждания да дадат на тези пък другите щели да чакат!

2017 година аз написах моето кърваво писмо до институциите и то провокира чернилката в протеста ни през април 2018 година! Именно тогава Иванова започна с интригите, шашмите и манипулациите! Открадна слогана и атрибутите на протеста, които работеха и бяха медийно известни на всички!“, пише Григорова и припомня как след като Иванова е изгонила повечето майки и оставила верните и послушните е започнала да слугува на Слави Трифонов. Не е даден отчет за дарението на кандидат политика, макар то да е било към всички. Иванова удобно е излъгала тъй като са ползвали НПО-то и за всички документи и разрешителни за протестите отговаря Вера.

„Славчо усети, че ще са си взаимно изгодни и заверата продължава, като им дава стара техника и трибуна за собствената си кампания в момента! Удобно казва, че е отказала голямото дарение с печалбата от концерта, която той публично обеща за всички нас през на 2018 година, а и да е отказала е без знанието на другите майки и като никоя!“, пише още Григорова.

След това Иванова започва клеветите в прокуратурата, следствието, институциите срещу, същите тези, срещу които протестира. Григорова допълва, че с нея е направила същото, като Вера започнала интриги пред екипа на Трифонов и дори я набедила за луда.

„Никой не може да ускори нечие оцеляване по никакъв начин, ако друга алтернатива няма, а алтернатива има, но не са черни чували, живот на площада и врели некипели, освен ако не са платени! А вероятно са, за да кибичат толкова години на улицата! Договорките, които тази и четирите правиха с правителството на Бойко Борисов бяха също самоцелни и зад гърба ни! Те нямат и никога не са имали оторизация за това от родителите на деца/хора с увреждания! Общото споразумение с всички майчински организации отдавна не е в сила, а на площада сега са пет майки и всякаква сбирщина хора! Аз както майка на един от многото тежките ветерани човек с много тежки увреждания, борила се още докато тази не е и подозирала, че ще се случат промени с борба и диалог казвам никоя от нас смислените майки на хора/деца с увреждания не застава зад Вера Иванова и „Системата ни убива“, защото това е крадена идея, продадена и ползвана за политически и меркантилни цели на мнозина, не и за по-добър живот на децата ни и респективно на хората с увреждания! Тъй че търсете разликите и всички, които симпатизират на тая жена и сродните и нямат място в приятелската ми листа, защото аз ненавиждам лъжата, а тя лъже и никога не си кривя душата са такива неща! А сега откривайте разликите, много са!“, пише още Григорова.

В своя пост тя споделя и изповед от преди няколко години на Росица Павлова, сестра на бащата на децата на Вера Иванова. Мъжът беше толкова огорчен от лъжите, манипулациите и използването на децата му за политически цели от страна на Вера Иванова, че направи първата си и единствена изповед пред ПИК, в която разкри, че тя те интересува единствено от пари.

Павлова пък разкрива как Вера Иванова 2010 г. решава да заживее с друг мъж на семейни начала и отишла да живее при него, като това не била и първата й изневяра към бащата на децата й. Боркинята за правда на Манолова, която парадира с децата, решава да ги остави на грижите на баща им и свекърва си и ги зарязва заради другия мъж.

„Той искаше да си гледа децата и да работи, не желаеше тези деца да страдат от тяхната раздяла и се опитваше да запази радостта и спокойствието у децата си, независимо че майката я нямаше при тях. Единственият човек който през всичките им 18 години семеен живот е подсигурявал материалните им потребности – това е брат ми. Брат ми е възпитан, че мъжът е длъжен да осигурява материалното благосъстояние на семейството си и това той правеше през времето на брака си, стараеше се да задоволи всяка потребност на семейството си.

През 2011 г. Вера Иванова претърпя онкологична операция.

Въпреки болката която му причини, независимо, че тази жена живееше с новия си приятел, брат ми продължи да работи и да се грижа за нея и децата. Намери лекари, плати за всичките и операции и процедури по лечението и за “благодарност” от нейна страна на 03.03.2012 г. на брат ми му връчиха Заповед за незабавна защита, защото той не задоволи поредния й каприз, а именно: ако брат ми не се откаже от цялото си семейно имущество пред нотариус, животът му ще се превърне в ад, ще използва всички начини и средства за да го унищожи и ще постигне това, което иска, защото е жена и майка. Брат ми отказа на нейния ултиматум и бедите започнаха“, пише огорчената сестра.

Тогава Вера Иванова решава да набеди бившия си съпруг в насилие над нея и сина им Даниел. Така съпругът на Иванова, който е градил цял живот нормален живот, дом и бизнес за семейството си е принуден да напусне жилището си и да остави всичко, спира фирмата си и остава безработен.

В последствие става ясно, че всичко казано от нея и лъжа и дори отрича да е алармирала полицията за „упражненото върху нея насилие“. След отказа на съда да й издаде ограничителна заповед, Вера Иванова си намира удобни медии пред които да се жалва и да разпространява неистините си.

Павлова разкрива и подробности около бракоразводното дело и попечителството над децата, от което става ясно, че без никакво притеснение, Вера Иванова е правила опити да манипулира психологически децата си, което е установено и от експертизите. Същите са установили и абсолютна неангажираност на майката към нейните деца. Освен това в хода на делото става ясно, че Иванова е фалшифицирала подписа на своя съпруг, но наказание не е имало.

ПИК