Хороскоп за февруари 2021 г. – ДЕВА

дева

Ако сте родени под знака на Дева, през февруари ще имате ангажименти с жена, като не е задължително тя да бъде ваша роднина. Възможно е да се срещнете с нея с цел разрешаване на проблем или недоразумение.

Като цяло основните ви задачи през този месец ще са с цел приключване, изчистване на неприятности и неразрешени до този момент проблеми.

Ако сте необвързани през този месец очаквайте едно ново запознанство, среща с необичайна личност или любов от пръв поглед при странни обстоятелства.

Още в началото на месеца ще проведете няколко важни срещи и разговори, които да ви дадат представа, какво може да реализирате през този месец и какво не.

През този месец ще разговаряте относно предстоящо пътуване или ще се ангажирате с неговата подготовка. Възможно е това пътуване да се случи както този месец, така и през март.

Този месец носи радостни новини или предложение, което ще получите отдалеч.

Вие може да получите подарък чрез близък човек или ще се зарадвате на важна придобивка.

Неприятностите в семейството, ако възникнат такива, ще са предимно от финансов характер. Ще имат връзка с някакъв по-голям разход, изплащане на кредит или покупка и др.

През този месец ще преживеете изненада свързана с документ или договор.

През месеца ще получите новина относно събития в живота на ваша стара любов или предишен брачен партньор.

Жените Дева ще имат благоприятен месец за пътуване надалеч или за развитие на контакти с хора, които живеят или работят в чужбина.

Мъжете ще се сблъскат с неприятна лъжа или измама, която ще промени техни отношения, планове и въобще по някакъв начин ще рефлектира на важни неща в живота им.