Хороскоп за февруари 2021 г. – КОЗИРОГ

козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, февруари ще бъде време, в което емоции ще възникнат около неочаквани събития. Те тепърва ще дадат съдбовно отражение върху вашия личен или професионален живот.

През този период отделете достатъчно време за реална преценка на всяка ситуация, предложение или преживяване. В противен случай може да пропуснете нещо или прекалено да се ентусиазирате, без да има реална причина за това.

Този месец ще се запомни със среща с роднини или представители на държавна институция по битов или имотен проблем. Това може да бъде една деликатна ситуация, която ще има бавно, но благоприятно развитие.

В личните ви отношения ще възникне недоразумение поради погрешно изтълкувани думи или жест. Такива неща ще предизвикат съмнение и подозрителност във вас или в партньора ви.

През този месец ви предстои да договаряте, да уреждате, да подписвате документ свързан с получаване на пари от държавна или банкова институция, чрез ваши роднини или бизнес партньори и др.
Възможно е да възникне забавяне на пари, които очаквате да получите.

През този месец ще получите важна новина в дома ви свързана с роднина, който живее в друго населено място.

Този месец ще зарадва мнозина от вас с раждането на дете в семейството или в дома на приятели.

Любовния ви живот през този месец ще е твърде емоционален. Това ще създаде моменти на нестабилност и вие ще трябва да се отнесете много сериозно към всяко напрежение. Успокойте нещата, преди хармонизирането на отношенията ви да е станало твърде сложно.

Жените Козирог ще имат благоприятно време за развитие на свои лични планове и цели. Добър старт ще получат ваши нови начинания, работа с юридически представители и др.

Мъжете ще имат очакване за разговор или среща с жена, за развитие на лични или професионални отношения с жени и др.