Хороскоп за февруари 2021 г. – ЛЪВ

лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през февруари вниманието ви ще бъде ангажирано с различни неочаквани събития. Повечето от тях или по-важните ще имат връзка с роднини, с които не живеете в един дом. В повечето случаи тези събития ще са повод за радост, но разбира се, са възможни и някои изключения според личния ви хороскоп.

През този месец ще преживеете успех в дома си, ще разрешите важен домашен или семеен проблем, ще хармонизирате важни за вас отношения и ще изчистите неприятни недоразумения.

За някои от вас този месец носи временна раздяла с партньор, поради работа или друг ангажимент в друго населено място.

Това ще бъде благоприятен период за начало на романтична връзка с човек отдалеч.

През този месец ще организирате или ще присъствате на събиране свързано с жена от кръга ви роднини, приятели, съседи и др.

Също така ще имате среща с жена, която ще ви сподели полезна за вас информация или ще ви направи предложение.

Ако имате съдебно дело или важни действия с юридическа институция ще ви се наложи да преодолеете някакви затруднения, но едва ли ще преживеете загуба.

През този месец ви предстои важен разговор с роднина, който ще улесни изпълнението на ваши планове за този или следващия месец.
Ще възникне безпокойство около здравето човек от кръга ви роднини или приятели.

Ще се натоварите емоционално с един конфликт с мъж поради желанието му да командва, да контролира вашия живот.

Очакванията ви свързани със семейството и дома ви за този месец трябва да са семпли, без илюзии. Не очаквам да се случи нищо необичайно, което да промени семейния ви живот.

Жените Лъв ще търсят начин безпроблемно да разрешат неприятности с жена, независимо дали тя е роднина, приятелка, колежка или съседка.

Мъжете ще обмислят разговор, предложение или покана, които ще получат от друг мъж. Най-вероятно тези неща ще касаят вашето семейство или работа.