Хороскоп за февруари 2021 г. – РАК

рак

Ако сте родени под знака на Рак, през февруари ще ви се ангажирате много по-отговорно с разрешаването на неприятности. Те може да изискат някои непредвидени разходи от ваша страна, но това едва ли ще създаде сътресения в бюджета ви. По-важно ще бъде да не задълбочавате подобни проблеми, да не усложнявате атмосферата в дома си.

През този месец родителите родени под този зодиакален знак ще имат специален ангажимент свързан с дете или с внуче.

През този месец ще възникнат грижи свързани със здравето на близък човек. Възможно е посещение при болен човек в неговия дом или в болница.

Ще преживеете притеснение или вълнение около едно събиране, което може да е важно за вашия личен или професионален живот.

През този месец внимавайте с действия, в които ще се водите единствено от добрите ви намерения (от ваша гледна точка). Това може да бъде едно добро дело или помощ, но за другия човек да бъде нежелано вмешателство в личния му живот.

Избягвайте да се ангажирате с важни дела с хора, родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни или поне добре оглеждайте всичко, което касае документи и споразумения.

През седмицата ще изпитате носталгия или съжаление за една приключила в близкото ви минало приятелска или любовна връзка.

Ако имате трудни любовни отношения и обмисляте раздяла с настоящия си партньор, оставете това си решение за след зимата.

През този месец ще можете да се надявате на парични постъпления.

Възможно е пътуване на по-далечно разстояние или с няколкодневен престой.

Жените ще са склонни да вярват на всяка една новина или информация, предложение или покана. Научете се да преценявате всяко едно нещо, без да се водите сляпо от собствените си емоции и желания.

Мъжете ще имат интересни срещи, интервю за нова работа или други подобни събития, които ще отворят нови възможности пред тях за развитие през следващите седмици и месеци.