Хороскоп за февруари 2021 г. – СКОРПИОН

скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, февруари ви носи интересни събития свързани с дете, като: раждане на бебе, рожден ден или друго важно събитие.

През този месец ще имате причина да се зарадвате на успех или преживяване свързано с млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Различни събития през този месец, ще предизвикат временно забавяне или отлагане на ваши планове или ангажименти, които вероятно ще са свързани с някакво имущество.

През този месец може да възникне спор или затруднение при изпълнението на ангажимент свързан с ваш собствен имот или с имот на роднини.

Някои прибързани, необмислени коментари или обвинения ще бъдат причина да възникнат неприятни ситуации в дома или в работата ви. Подобни действия могат да се приемат като обида и да предизвикат леко охлаждане на отношенията ви. Ако тези събития са насочени конкретно към вас, постарайте се по-бързо да изчистите негативните емоции от себе си и насочете вниманието си към важни за вас планове и проекти.

Нормално е през този месец да имате очаквания за покачване на доходите си или за получаване на допълнителни пари, както и други благоприятни за вас финансови ситуации.

Някои от финансовите ви отношения през този месец ще имат връзка с чужденци, работа с чуждестранна компания или роднини, които са надалеч от вас.

През този месец мнозина ще планират и ще осъществят едно пътуване, като това е напълно възможно да бъде зад граница.

През този месец има знак за спор свързан с човек, който живее извън дома ви, някой който трудно ще разбере вашата позиция. Не се опитвайте да убеждавате някого в неща, за които все още не е готов.

През този месец бъдете по-предпазливи с новите си познанства, тъй като някои от тези хора ще търсят познанство с вас с определена цел.
Жените Скорпион ще вложат средства и енергия в освежаването, подреждането на дома си. Възможно е да купите нови вещи за личния си и семеен комфорт.

Мъжете да бъдат предпазливи в професионалните си и бизнес дела. Може да изгубите една работа, да провалите една оферта или сделка и др. Пазете личната си информация и планове в тайна.