Хороскоп за февруари 2021 г. – ВЕЗНИ

везни

Ако сте родени под знака на Везни, през февруари ще имате определени очаквания за добри промени в доходите ви, за получаване на пари или за други (благоприятни за вас) финансови събития.

Ще получите подкрепа или важен съвет от страна на хора, с които работите заедно или членувате в една и съща група, организация.

Понякога ще възникват затруднения или усложнения при оформянето или получаването на документи от финансов характер или такива, които са свързани с по-голям паричен разход.

През този месец ще се опитате да разберете причините за двуличието на хора, които действат във ваша вреда, без да имат някаква изгода от собствените си действия.

Предстоят ви разговори с роднини или приятели, с които ще обсъждате предимно техни действия и решения.

През този месец мнозина ще преживеят раздяла с дете или роднина, който ще пътува поради някаква причина. Възможно да посрещнете гости, които ще пътуват за да ви гостуват за определен период от време.

През този период пазете децата, а и самите себе си от инциденти по време на пътуване.

Това ще бъде благоприятно време за ангажименти свързани с наследствени въпроси, с грижи за имот на родители, продажба на имот и др.

През този месец някои от вас ще разчитат на финансовата помощ на жена или ще имат общи действия от финансов характер с жена.

Жените Везни ще преживеят важен прелом в живота си. С решителност ще приключат един период от живота си, и с голяма амбиция ще влязат в нов етап на личностно, професионално и духовно развитие.

Мъжете ще имат сблъсък, затруднения около някакъв документ или договор, но крайният резултат няма да ви разочарова.