Коя е родната Мата Хари: Бобокова или Сечкова? Ето кой знае отговора!

ВАРНА новини лого

Колаж ПИК

В дебелашко изявление сплетницата Христо Иванов намеква, че бизнесдамата Виолета Сечкова е Мата Хари.

Тоест, дамата, заснела шкафчето на Борисов в битността си на негова любовница.

Това, разбира се, е клевета. Но такива са кадесарските прийоми на клана Бойкикеви.

Цяла България вече разбра, че „Мата Хари“ е Христина Бобокова. Интересно защо лидерът на „Да, България“ отвлича вниманието в грешка посока. Дали не е стимулиран от съпруга на шпионката?

Христо Иванов говори като наранена любовница. Всички опоненти на Борисов впрочем говорят по този начин. Мая Манолова е най-баналният пример. Прелъстени и изоставени мъже и жени, които за кратко са си повярвали, че обектът на въжделенията им ще бъде безрезервно предан. И сега отмъщават в горестта си.

Христо Иванов сигурно се заблуждава, че е компетентен по темата със снимките, понеже често е посещавал държавната вила на министър-председателя в Бояна. В качеството си на министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, председателстващ ВСС, основен коалиционен партньор на Борисов, личен приятел, кълнящ се в любов до гроб.

Малцина български политици са посещавали по-редовно от Иванов резиденцията и бащината къща на Борисов в Банкя. Последно папараци го засякоха да заляга край дувара на Бойко заедно с генерал Жуже в отчаян опит да договорят предизборна коалиция за кметските избори в София през есента на 2019 г.

Сега Христо Иванов нарича Сечкова „Мата Хари“, но истината е, че и той е играел тази роля. Поне в морален план.

Тъпо е, не е мъжко да хапеш ръката, която те е хранила. Тъпо е да говориш за „котараците“, ако години наред си мяучил около премиерската софра.

И това не се отнася само за водевилния кресльо Бойкикев. Повечето герои от „барикадите“ са такива – и Манолова, и Румен Петков, и Делчев, и Минеков, и Настимир Ананиев, и кой ли още не.

ПИК