Седмичен хороскоп за 18 – 24 януари (КОЗИРОГ)

Козирог (22 декември – 20 януари)

18-и налага реформи, а на 19-и не търсете услуги и не допускайте намеси. 20-и идва с разбъркана програма и излишни конфликти. На 21-и правите стабилизираща крачка напред и постигате важна цел. 22-и носи късмет, придобивки и предимства за родените в първата декада. На 23-и проявявате несигурност и страх, лъсват комплексите ви и някой ще се възползва. На 24-и стартирайте нов бизнес.

Сега е момента да промените начина си на работа и живот. Проведете прочистващи и оздравителни процедури. Спазвайте диета. Очертават се сблъсъци на интереси, амбиции и позиции, което ще постави съвместната ви дейност под въпрос. Голяма част от планираната работа няма да се свърши, а това ще отложи във времето доставки, поръчки и постъпления. Лесно се преодоляват различия, разногласия и прегради.

Търсете нов източник на ресурси и осъществете перспективни връзки. Обадете се на спонсори, кандидатствайте за одобрение и финансиране на дейности и проекти. Възможно е прозрение за бъдещето и уреждане на проблем, който отдавна ви мъчи. Насрочете срещи с брокери и посредници. Лесно може да се наследи, купи или продаде имот.

Почивайте, чистете се от шлаката, не бързайте да започвате каквото и да било и да се обвързвате с някого за нещо.