Седмичен хороскоп за 18 – 24 януари (РИБИ)

Риби (20 февруари – 20 март)

Очертава се пътуване и гостуване, което ще ви донесе радост и награди. 20-и е може би най-проблемният ви ден за периода, в който конфликтите са неизбежни. И на 21-и ще ближете рани и ще се налага да правите компромиси, за да постигнете целите си. 22-и е ден на придобивки и благоприятно стечение на обстоятелствата. 23-и носи загуби, а 24-и нови възможности и надежди.

Някой е на път да се ожени, а друг вече подготвя терена за новите хора в живота си и за новата работна програма, която смята да започне.

По-добре отложете срещите, от които очаквате много, особено ако там ще присъстват и преките ви конкуренти. Вървите по ръба на отношенията и губите предимства.

Уредете си среща с потенциални спонсори. Може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за офис. Което е ваше ще си дойде при вас. Новите ви начинания ще донесат успех, пари и ползи. Подпишете нови договори. Лесно ще убедите някой да ви съдейства.

Случайно ставате свидетел на разговори, които ще ви отворят очите за истинското положение на нещата. Сложете край на вредни връзки. Край с изчаквателната политика. Който до момента не се е коригирал и в бъдеще няма да се промени.

Всичко, което до момента ви е пречило е добре да изчезне, независимо колко болезнено ще бъде. Този ден ни помага да бъдем себе си и да тръгнем по пътя, който отдавна ни очаква и привлича.