Седмичен хороскоп за 18 – 24 януари (СТРЕЛЕЦ)

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

На 20-и няма да мине без сблъсъци и разправии. На 21-и ще постигнете много. Бъдете настойчиви и активни, не се отказвайте от намеренията си. 22-и носи подкрепа, стимул и финансиране, възможност да получите повишение или имотна придобивка. На 23-и ограничете контактите и запазете неутралитет. 24-и носи победа, стига да бъдете верни на себе си.

Пазете се от случайни контакти и срещи. Не позволявайте на странични хора и фактори да променят личната ви програма и нещата, за които сте се разбрали и които сте съгласували в предните дни с близки, колеги и приятели. Започнете прочистваща диета. Натрупаното напрежение ще ескалира и ще избие в агресия в най-слабите точки. Вероятни са нервни сривове. Препоръчват се консултации със специалисти.

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се занимавайте с околните, а вложете всички сили и старания за постигането на най-важните си цели. Всичко предприето ще има успех. Може да получите стимулираща материална инжекция. Близки и роднини ще се грижат за интересите ви. Някой ще се уреди с имот, а друг ще вложи семейните спестявания в нов бизнес или в жилище. Следете кръвното. Нищо отговорно да не се предприема. Отложете старта на новите си начинания и замисли. Прекъснете вредни връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мелодии.

Откажете се от вреден навик, помислете как да се измъкнете от ангажименти и работа, които ви разболяват и навреждат на здравето и на отношенията с близките. Направеното по своя воля ще успее, направеното под диктат ще се провали и ще ви разбалансира.