Седмичен хороскоп за 18 – 24 януари (ВОДОЛЕЙ)

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Бъдете много внимателни и не си поставяйте тежки задачи. Почивайте, медитирайте, не позволявайте намеси. 20-и ще разбърка плановете на много хора. Това ще помогне да се отървете от конкурент и да привлечете съюзници. 21-22-и носят награди, възможности за нова работа и перспективно делово сътрудничество. На 23-и стойте мирни, а на 24-и действайте активно.

Излизате от период на зацикляне. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте на приятно място, не променяйте заложената програма и не реагирайте на нови предложения и покани. Всяка намеса в плановете ви за деня ще донесе неприятности и конфликти. Гонете личните си цели и не се съобразявайте толкова с чуждите. Противопоказно е да се бърза. Трудно е да си намериш мястото, да получиш услугите, които ти трябват и да уредиш работата, която не търпи отлагане. Не е ден за битка с вятърни мелници. До вечерта поне една цел ще бъде постигната. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Поне един въпрос ще се уреди.

Ще получите бонус или имотна придобивка, ще се уредите с нова работа и поръчка. Този ден позволява да влезете в изгодни делови отношения и да намерите мястото търсено отдавна. Отворете се към света, медитирайте, търсете нови източници на сила.

Ограничете контактите, не започвайте съвместни дейности, не позволявайте да ви въздействат и манипулират по един или друг начин.

Разчистете преградите. Планирайте за уикенда старт на нова дейност.