Разкриха най-голямата загадка! Какво искат жените?

мъж и жена

За мъжете, жените открай време са неразгадаеми и взискателни същества, на които трудно може да се угоди. Особено пък що се отнася до избор на подарък, който наистина да им хареса. В действителност обаче нещата, които жените искат са много прости и в никакъв случай не са невъзможни за изпълнение.


Наближава един от най-очакваните за всички влюбени празник – Свети Валентин и много представители на „силният пол“ са отново в трудна ситуация, защото изобщо не са наясно какъв подарък ще хареса половинката им.


Убедени сме, че това изследване ще помогне.


Цял месец анализатори от агенцията за проектиране на услуги INEX Partners наблюдаваха поведението на 120 жени в магазини, проведоха задълбочени интервюта и анализираха навиците на 75 участници в изследването.

Те искаха да знаят всичко за пазаруването за жени, критерии, избор на определени стоки и услуги, нужди, навици и фактори на помощ, които създават дългосрочна лоялност.

 

Kerastase Elixir Ultima-Комплект


Проучването показа, че за 75% от жените е жизненоважно марките да поддържат най-продаваните си продукти въз основа на ангажимента на редовните клиенти. Или поне са направили тяхната актуализация (update).


Жените имат вътрешно чувство, че могат да харчат пари за себе си. Но те споделят разходи за функционални (с дългосрочен, „инвестиционен“ ефект) и емоционални (за те са много по-скромни суми).

 

Лимитиран серум за коса 100ml


Жените редовно инвестират в своите близки, основни продукти. Всяка година или на всеки две години те са готови да купят едно и също нещо като основа на своя стил.


Неведнъж по време на изследването жените признават колко болезнено е за тях да научат, че любимият им продукт е спрян от производство.


По принцип, жените се нуждаят от доказана формула.

 

Възстановяваща маска за коса  


Сега вече, уважаеми мъже, разбирате какво искат жените – качество и сигурност! На емоционално ниво те приемат качеството на получения в този ден подарък, като вид предсказание за качеството на връзката ви. Струва ви се твърде неразбираемо? Все пак става дума за жени, а тях кой би могъл да разгадае?

 

Разкрасяващо олио за боядисана коса


Просто ни се доверете и изберете най-доброто за своята половинка, защото ние знаем какво искат жените!