Новата шефка в bTV върти любов с колега. Ето всички секс афери в нюзрума (ВИДЕО)

Колаж.

Колаж ПИК

Покрай новата порция рокади в Би Ти Ви изплуваха някои позабравени любовни истории, изневери и секс афера в частната телевизия, избухвали с огнен плам, угасвали или тлеели като горещи въглени през годините.

По време на царуването на Венелин Петков и Гена Трайкова, личните връзки в медията изглежда не само, че не са били табу, но са били на почит, тъй като нюзрумът се оказва оплетен в сложни интимни отношения, съществуването на които явно никак не смущава замесените.

Точно месец след уволнението на Петков, с поста си, главен редактор на новините в БТВ преди броени часове се прости и Гена Трайкова. Именно доскорошните шефове преди години поставиха началото на любовчийството в канала.

Около другия новинарски тандем – Иван Георгиев и Лиляна Боянова, също се заплетоха не една и две любовни история. 37-годишният благоевградчанин, на когото с основание му се носи славата на неспасяем плейбой, за отрицателно време преминал през няколко романса в телевизията.

Най-интересното обаче се върти около бившия съпруг на Виктория Петрова – Добромир Иванов. Един от най-добрите оператори в БТВ също се оказва в дъното на цяла камара работни флиртове.

А сега, по-добре вземете лист и химикал и си записвайте, защото неколцина телевизионери са забъркани в такъв любовен кадаиф, че свят ще ви се завие… И още как шефът на Ара Мюзик Виктор Касъмов изтръпна след инцидент с Алсиия на спи пистата, защо звездата на Нова Гала отказа 20 бона заплата от конкуренцията, COVID-пандемията погълна 100-те бона награда на победителя от Мастър Шеф, любовен карък трови нощите на Юксел Кадриев и още звездни клюки – гледайте сега:

ПИК