Съветник от „Възраждане“ се подиграва с варненските журналисти и медии

Костадин Костадинов и Георги Георгиев

Учител и ученик: лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов и Георги Георгиев (на преден план).

Общинският съветник от ПП „Възраждане“ Георги Георгиев, който този мандат се е доказал като несменяем „капацитет“ и „специалист“ и на днешното заседание на постоянната комисия „Младежки дейности и спорт“ демонстрира познаване на материята.

След като прати община Варна да кандидатства за финансиране по европейски програми за селските общини, Георгиев реши да сложи ред в медийните дела на местната власт.

„Да плащаме на медии да отразяват е все едно да плащаме за любов. Който е слаб журналист търси пари да отразява“, изръси по време на on-line заседанието на ПК „Младежки дейности и спорт“ Георгиев.

Така съветникът от ПП „Възраждане“ показа недвусмислено отношението си към колегите от „Нова Варна“, В1В Спорт, РТВЦ – Варна и ТOPnews, които бяха входирали свои докладни за сътрудничество с общината. Дали подигравката на Георгиев, известен с прозвището Дякончето (а и др. имена, които тук ще спестим) ще остане безнаказана е въпрос, към който гилдията във Варна е добре да вземе отношение предвид рецидивите от страна на ПП „Възраждане“ и „Да, България“ от началото на новия мандат на ОбС – Варна, досега.

ВН

Още по темата:

Бюджетът на община Варна за спорт през 2021 г. ще бъде 1,8 млн. лв.

Още 2,2 млн. лв. влагат във варненската спортна инфраструктура