Моника загуби делото срещу Люси в съда

ВАРНА новини лого

Източник БЛИЦ

Моделката Моника Валериева окончателно загуби делото, което заведе срещу Людмил Иларионов – Люси.

„Не съм изненадан. В крайна сметка справедливостта винаги побеждава. Не скачам от щастие, защото решението е такова, каквото трябва – правилно“, коментира режисьорът пред „Телеграф“. Враждата между звездите се заформи по време на участието им в риалити формата „ВИП Брадър“ през 2015 г.

„Това, което мога да споделя, е, че тази жена ми загуби 5 г. Нищо друго“, допълва още Люси. Когато той спечели на първа инстанция пред Софийския районен съд, адвокатът му Стефан Атанасов бе заявил: „Делото приключи на първа инстанция с оправдателни диспозитиви по всичките му обвинения – и за клевета, и за обида“. Припомняме, че той бе подведен под отговорност заради думи, споделени в ефир. В шоуто на Големия брат режисьорът си позволи да коментира Валериева, а като неимуществена вреда бяха приети думите му, че моделката практикува най-древната професия.

По-рано случващото се в съдебната зала предизвика десетки коментари. В процес на делото двама от свидетелите на Моника бяха посочили различни имена, визирайки партньора й. Самата тя така и не пожела да се изправи очи в очи пред Люси.

show.blitz.bg