Икономически университет – Варна открива медийно студио

афиш
Икономически университет – Варна вече има ново медийно студио, оборудвано с модерна аудиовизуална и монтажна техника. То е с три снимачни площадки, където ще се заснемат както аудио подкаст материали, така и видео интервюта с представители на бизнеса, академичното ръководство, преподаватели и студенти, съобщават от учебното заведение.
 
В дейностите активно ще участват студентите от специалността „Дигитални медии и ПР“ и всички други, които имат желание да развиват интересите си в тази област. В него ще се създава и дигиталното съдържание на Youtube канала „Кариерна академия“ – новият голям проект на Икономически университет – Варна, който стартира на 11.02.2021 г. Основната му мисия е да разкрие възможности за професионално развитие на студентите във висшето училище. В youtube канала ще се визуализират интервюта с известни представители на бизнеса, дейни студенти, професионалисти от различни сфери и предприемачи, заснети в медийното студио на ИУ – Варна.
 
Официалното откриване на медийното студио ще се състои на 24.02.2021 г. от 13:00 часа в зала Н-113.
 
Епидемиологичната обстановка налага ограничения за присъственото участие в събитието, но желаещите да бъдат съпричастни ще имат възможност да се присъединят онлайн, допълват от университета.