Месечен хороскоп за март 2021 г. – КОЗИРОГ

Зодия козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през март може много чувствително да преживеете някои проблеми в дома или в романтичните ви отношения. Ще сте докачливи и ще се обиждате лесно от всеки негативен коментар за вашите действия.

През този месец ще вложите повече енергия в създаването на комфорт в личния си живот. Това не означава, че ще бъдете егоисти и няма да се съобразявате с хората около вас, но така или иначе вашите желания ще бъдат „обгрижвани“ с предимство.

През март ще възникнат нови професионални възможности (ако търсите такива), за които ще сте благодарни на информацията и съдействието, които ще получите от човек около вас.

Образованието на дете или внуче ще бъде причина за възникване на някакви допълнителни ангажименти през този месец.

През март ще преживеете леки здравословни неразположения.

През този месец бъдете готови за новите неща, които ще се появят в живота ви. Използвайте шансовете, които ще възникнат през този месец, дори да сте готови за тях. Тяхната поява ще е изненадваща, но не бива да се изпуска. В тези събития голяма роля ще изиграят хора, родени под знака на водните зодиакални знаци.

Месец март ще бъде благоприятно време за пътуване, стига да имате ясна цел и да не разпилявате време и ресурси поради липса на организация.

Контактите ви с хора от други населени места ще ви донесат неочаквани успехи и преживявания.

Ваши познанства с хора от друг град или държава ще има благоприятно въздействие върху вашите лични или професионални планове, най-вероятно чрез информацията, която ще получите от тях.

През март ще можете да разрешите финансови проблеми, които като цяло няма да бъдат сложни или твърде драматични.

Мъжете Козирог може сами да си причинят някаква загуба или неприятна емоция, поради допускане на грешки от прибързаност и недоглеждане на важни детайли.

Жените ще се ангажират с някакво събитие или събиране, най-вероятно свързано с роднина от мъжки пол.

От Astro.velida.net