Месечен хороскоп за март 2021 г. – ЛЪВ

зодия лъв

Ако сте родени pод знака на Лъв, март ще ви зарадва с някакви пари, които за всеки от вас ще дойдат от различен източник. В голяма степен те ще ви помогнат да приключите с някои забавени плащания, с разрешаването на някакъв проблем и с други важни за вас финансови дела. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови документи от всякакъв характер.

През март на изпитания ще бъде поставена ваша любовна връзка поради неясни или необясними действия на вашия партньор. Възможни са здравословни проблеми свързани с вашия брачен или романтичен партньор.

През този месец ще търсите най-доброто разрешение на ваш битов или имотен проблем. Ще търсите различни начини да приключите с важни за дома ви задачи свързани с комфорта, с битова техника и други материални вещи. Това ще бъде благоприятно време за преместване в ново жилище.

През този месец ще присъствате на семейно или приятелско събиране, което ще изиска от вас избор на подходящ подарък.

През март мнозина от вас ще имат причина да преживеят задоволство или да получат признание за добре свършена работа и постигнати успешни резултати.

Ще имате добро развитие на ваши семейни или професионални отношения с човек роден под въздушните зодиакални знаци.

През този месец ще се преживее кратка стресова ситуация свързана с момче или с млад мъж от семейството ви, от кръга ви познати или приятели.

Като цяло през март се пазете от прибързани или рискови действия и решения. През този месец успехите ви ще дойдат чрез вашето търпение, мълчание и изчакване естественото развитие на някои събития.

Жените Лъв ще се наложи да се откажат от една своя идея свързана с пътуване. Причина за тов аможе да бъде една неприятна новина или събитие, което ще има връзка с мястото, за където сте планирали да пътувате.

Мъжете трудно ще контролират емоциите си, когато една неприятна новина ги изненада. Всичко ще е много по-лесно, ако първо проверите информацията, преди да създавате проблеми с кръвното си налягане.

От Astro.velida.net