Месечен хороскоп за март 2021 г. – РАК

Зодия рак

Ако сте родени под знака на Рак, през март ще ви отврати лицемерието на жена, с която имате ежедневни контакти, най-вероятно в средата, където работите или живеете. Моят съвет е да избягвате задълбочаването на проблемите си с нея, тъй като тя ще бъде човек, който няма да се поколебае да направи живота ви още по-труден.

Март, като цяло ще бъде благоприятен месец за промени. Ще можете да завършите един проект или важен етап на личностното си развитие, да отворите врата за развитие на нов план, нов проект или нов житейски период. Тази голяма промяна в живота ви вероятно е съпътствана от други по-малки, които вече са създали необходимата основа, на която ще стъпите, за да продължите напред.

През този месец ще имате полезни за вас срещи, разговори или ще преживеете важни събития свързани с дъщеря, внучка или с друга млада жена.

Март носи повод за събиране свързано с бебе или с малко дете.

Притесненията ви свързани с мъж, независимо дали е ваш роднина или не, ще се окажат напразни, прибързани в заключенията, които сте си направили.

Този месец ще изиска от мнозина от вас да направите равносметка на любовния си или брачен живот. Може би, точно сега е времето да направите някои промени, да вземете важни решения, които да ви помогнат да запазите любовта си или да ускорят една раздяла с човек, към когото вече нямате чувства.

Действията на един мъж (приятел или колега) могат да ви наранят емоционално, но това ще бъде вследствие на неговите прибързани действия и реакции, а не поради негативното му отношение към вас.

Жените Рак ще имат достатъчно семейни ангажименти и грижи, за да разпиляват времето си с неща, които нямат стойност. Жена над 35 годишна възраст, която е ваша роднина ще бъде причина за динамични разговори, специфични грижи или друг някакъв сериозен ангажимент.

Мъжете ще са нестабилни в моменти, в които ще трябва да вземат решения. Това особено ще бъде видно при ситуации свързани с деца или с по-млади хора.

От Astro.velida.net