Месечен хороскоп за март 2021 г. – РИБИ

зодия риби

Ако сте родени под знака на Риби, за вас март ще се запомни като напрегнато време, с повече напрежение в ежедневието ви. Ще възникне конфликт с човек или с институция, с които ще трябва да уреждате някакъв финансов документ, договор или плащане.

Като цяло през март ще преминете през период на нестабилност по отношение на парите в семейния бюджет, затова бъдете предпазливи с разходите си и ги планирайте добре.

През този месец ще направите важна покупка за дома си, от която вие или семейството ви ще имате нужда.

През този месец мнозина от вас ще бъдат ангажирани с имотни дела или с друг вид собственост, с промяна на жилище или с промени в дома, в който живеете и др.

През март ще търсите изход от една неприятна ситуация свързана с инцидент или с някакъв вид авария на работното ви място.

Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела и ако сте ангажирани с такива не пропускайте детайли, уговорки и споразумения.

Някои от неочакваните преживявания през този месец могат да бъдат свързани с получаването на неочаквани пари от работа, от допълнителен професионален ангажимент или чрез някаква финансова институция.

През март ще преживеете промяна в планове свързани с пътуване, което няма да създаде напрежение или друг някакъв дискомфорт.

Ако отсъствате от дома си през този месец, това ще бъде само по-приятен повод или с цел гостуване в дома на роднини или приятели.

Мъжете Риби ще имат няколко важни срещи с други мъже, които ще са предимно от делови, бизнес или финансов характер.

Жените ще имат сериозна амбиция да постигнат един важен резултат в работата или в бзинеса си. Да докажете своите умения или знания, да си осигурите шанс за едно по-добро заплащане в бъдеще или за преместване на по-висока позиция.

От Astro.velida.net