Месечен хороскоп за март 2021 г. – СТРЕЛЕЦ

Зодия стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е месец, в който помощта или подкрепата на човек, който е ваш близък приятел или роднина, ще спомогне за постигането на важен за вас успех. Една такава личност ще ви помогне да спечелите по един неочакван начин във важна ситуация или при реализирането на една идея (план).

Този месец ще се запомни с напрежение в домашните ви отношения, основно поради имотни или битови проблеми, неуредици, грижи за имот, които трябва да бъдат осъществени максимално бързо. Възможно е да ви се наложи да похарчите пари, които не сте планирали като разход, за да уредите такива неща.

През този месец приятни емоции ще възникнат около жена, която е ваша приятелка или колежка. Всъщност успеха или специалното събитие, което и се дава да преживее през този месец ще има някакво влияние и върху вашата съдба.

Изненадите през този пролетен месец могат да дойдат чрез новина свързана с раждането на бебе илида имат връзка с неочаквано събитие свързано с млад родственик.

Една от неприятните новини през март ще има връзка със здравето на мъж, когото лично познавате.

В работата си ще имате поводи да се чувствате доволни от постигнатото. Ще имате възможност да постигнете добри резултати или печалби. Ще имате възможност за добро представяне или ще получите важна за вас похвала.

Този месец може да се запомни с пътуване, свързано с гостуване в дома на роднини или приятели. Разбира се, възможно вие самите да посрещате гости в дома си.

За вас представители на зодиакалния знак Стрелец, ще бъде важно да избягвате негативни или песимистични настроения през този месец, да се товарите с тревожни очаквания за бъдещето си и да не допускате страх в мислите си.

Мъжете Стрелец ще се ангажират с важна дейност заедно с друг мъж от семейството или от близкия кръг приятели.

Жените ще отложат една идея свързана с пътуване. Възможно е да преживеете емоционална болка свързана с неприятна новина от друг град или държава.

От Astro.velida.net