Месечен хороскоп за март 2021 г. – ВОДОЛЕЙ

зодия водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е месец в който ще възникне неприятно противоречие с човек от кръга ви приятели. Спора или конфликта между вас може да касае едно пътуване или други важни дела свързани с хора, от различни разстояния.

През този месец избягвайте да давате лични вещи и най-вече личния си автомобил за ползване от друг човек!

Март ще бъде благоприятен месец за уреждане на финансови дела, които касаят документи, договор и др. Мнозина представители на Водолей ще се зарадват на неочаквани пари, които ще получат чрез банков трансфер или чрез някакъв документ.

Този месец ще бъде важен за плановете, които ще имате с жена, която ще ви помогне или ще ви съдейства по някакъв начин във важни за вас битови или семейни ангажименти.

За някои от вас през март внезапно ще възникне ангажимент свързани с имот на родители, с наследствен имот, с жилище, което използвате през почивните или ваканционните дни и др.

През март може да вземете неочаквано решение за продажба на собственост или вещи, които притежавате.

Този месец ще благоприятства възстановяването на позабравени отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Вероятно това ще се случи чрез социалните мрежи или чрез ваши общи познати.

През март ще ви изненада телефонно обаждане от неочаквано място.

Любовният живот на представителите на зодия Водолей ще бъде емоционален, с положителни и с неочаквани преживявания. Важно развитие ще имат ваши романтични отношения с партньор роден под земен зодиакален знак.

Жените Водолей ще се разстроят от една неприятна новина отдалеч или свързана с човек, който живее на село, в друг град или държава. Внимавайте при пътуване през този месец.

Мъжете ще имат няколко благоприятни шансове за изява в работата или в бизнеса, с който са ангажирани. За вас март може да бъде време на промени, които ще настъпят неочаквано за вас в живота ви.

От Astro.velida.net