МаяМа привлича джендърите с гей активист начело на листата в София. Виктор Лилов лъсна дибидюс (СНИМКА)

ВАРНА новини лого

Колаж ПИК

Мая Манолова пробутва видния гей Виктор Лилов за водач на листата си в София. Така горещата връзка между Сестра Галева и джендърите лъсва за пореден път. 

Скандалният гей активист преди време се прочу със снимка дибидюс, с която се рекламира пред своя пол. Неосъщественият политик Виктор Лилов беше предводител в джендър партията ДЕОС, която пропагандираше еднополовите бракове и неолибералната идеологията, както и яростно бранеше гей парада в София.

Един от големите скандали, в които се замеси Лилов, беше опитът на гей дружинката „Спаси София“, по-известна като „Смучи София“ заради грантаджийските поръчки, да превърнат Централна баня в къпалня и така тя да стане в сборище на хомосексуалисти, каквото е било по времето на социализма. 

Гей партията ДЕОС обаче вече не съществува. Съвсем наскоро Виктор Лилов Лилов заяви в ефира на една от националните телевизии, че тя се била разпаднала, за което ПИК писа още преди време. Причина станаха интимни скандали между нежните членове, в които бе замесено и името на общинаря Борис Бонев.

Ходът на Манолова и открито пропагандиращият обратните нейн авер Николай Хаджигенов, е повече от ясен. По този начин дружките се опитват да привлекат розовите активисти от София в отчаян опит да спечелят някой глас в повече за обречените им напъни да влязат в парламента.

ПИК