Напредват проектите за благоустрояване на район „Владислав Варненчик“ (СНИМКИ)

Напредват проектите за благоустрояване на район "Владислав Варненчик"

Снимки "Фейсбук"

Заедно с кмета на район „Владислав Варненчик“ Николай Костадинов проверихме работата по новите обекти. На финала е изграждането на паркинг край бл. 211, който изпълняваме по предложение на хората от кооперацията. С него новите паркинги в Кайсиева градина стават единадесет. Съвсем скоро ще започнем изграждането и на паркинг зад бл. 201.

Това написа във Фейсбук кметът на Варна Иван Портних.

Продължаваме работа и по новия паркинг срещу бл.302, до училище „П.Яворов“. В проекта е включено и обновяване на пространството около него със зона за отдих, допълва той.

Обемът от дейности в 3-ти микрорайон на Владиславово включва и цялостен ремонт на алеята от 5-ти супер до бул. „Янко Мустаков“, с изграждане на нови тротоари, ремонт на прилежащите тротори към бл.302, както и осигуряване на допълнителни паркоместа.

Предстои строителство на паркинг северно от бл. 309, на зона за отдих и цялостен ремонт на съществуващата такава зад бл. 308; фитнес на открито и игрище за баскетбол. С това поставяме начало на цялостната рехабилитация на 3-ти микрорайон на Владиславово.

Предстоят добри новини и за „Кайсиева градина“, завършва постът на Иван Портних.

ВН