Стела Николова от „Демократична България“ кани предизборно варненци „на кафе“, в 17 ч., на 14 март. Ще отговори ли и на тези въпроси?

Стела Николова

Стела Николова, общински съветник във Варна от "Демократична България"

Общинската съветничка, която дава заявка, че е „експерт по всичко“ и кандидат за депутат от „Демократична България“, Стела Николова, покани в 17 ч., на 14 март 2021 г., гражданите „на кафе до Летния театър“, за да си поговорят за Варна и България!


Изключително любопитно е какви отговори ще даде г-жа Николова на следните няколко въпроса, които вълнуват варненци:


– Като ревностен „пазител“ на Морската градина, ще разкаже ли кога и как предшественикът ѝ – „неуспял кандидат-кмет на Варна“, Чавдар Трифонов се е настанил в двореца си в сърцето на Приморския парк.


– кои други активисти на „Демократична България“ притежават имоти в парка и защо не отиде да протестира пред техните огради?


– Ще сподели ли как нейни съпартиици в началото на прехода разпарчетосаха Морската градина чрез реституция и продажби


Вярно ли е, че Васко Василев – Касичката, е прибрал магазин „Валентина”, сега New Yorker


– Как сложи Васко Василев ръка на апетитния Домостроителен комбинат.


Да ни припомни и защо са продадени за жълти стотинки златни имоти в центъра на Варна като „Дома на актьора” и ресторантите „Димят”, „Кронщат”, „Златното пиле”?!


Питайте я и за местният лидер на „Да, България” Нелко Начев – как придоби и продаде Алея Първа.


– Дали не ѝ е неудобно, докато че кресливо брани зелени каузи, съдружникът на шефа ѝ Нелко Начев – Момчил Караджов, е замесен в изсичането на дървета в местността Коджа тепе?!


– Да пита шефа си и как през 2005 г. срещу заменки или цени от около 2 лв. за кв. метър компанията „Ню Болкан хаус“ се е сдобила с около 150 дка в защитената територия „Камчийски пясъци“.


Дали колегата ѝ, Стелиян Севастиянов, не си е заслужил второто място в листата, защото е бивш прокурист в едно от дружествата на „Златни пясъци” АД и настоящ изпълнителен директор на „Електроразпределение Златни пясъци”?! Или пък като част от бордовете на други фирми, станали обект на мътна приватизация?!


И ако случайно някой варненец се сбърка да посети соарето на г-жа Николова, нека най-вече да разбере, дали за нея това е „новия морал в политиката”, за който така шумно заеква в предизборните си клипчета?!


ПИТАЙТЕ! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Спас Начев