Грешките на умните и красивите от „Демократична България“

ВАРНА новини лого

Васко Василев е кандидат-депутат от "Демократична България" във Варна

Кампанията във фейсбук на Васко Василев – Касичката, кандидат-депутат и едно от „умните и красиви – нови лица” на „Демократична България” – Варна, сериозно зацикли.

 

пост във фейсбук

 

Коментарите под поредния му рекламен пост не само не срещнаха одобрението на хората, но и много си зададоха въпроса: Как може човек с такъв правопис да е вече 30 години е в политиката?!

 

коментари

 

Да припомним кой е Васко Василев. Прякорът Касичката, му е даден от варненци още по времето когато се подвизава като чиновник и зам. областен управител при скандалния Добрин Митев. Според запознати тогава той става такъв „специалист” по приватизация, че вече 20 години живее от наемите, които получава.

 

Градските легенди го свързват с раздържавяването на бившия магазин „Валентина”, сега New Yorker и някогашния Домостроителен комбинат, предприятие с огромни активи – стотици декари земя и завидна материална база, което в ерата „Костов“ и мътната приватизация също облажи Василев.

 

Васко Василев е и един от тези, които трябва да отговорят защо са продадени за жълти стотинки златни имоти в центъра на Варна, като „Дома на актьора” и ресторантите „Димят”, „Кронщат”, „Златното пиле”?!

 

И не правописа, а „другите грешки“ на „фаталният 13-ти“  в листата на ДБ Васко Василев предизвикват коментарите под рекламните му постове.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

 

Спас Начев