Джигитът от Казанлък – активист на БСП, близък до пиара на Корнелия Нинова

ВАРНА новини лого

Колаж: ПИК.

Дрогираният джигит, който подлуди вчера Казанлък след гонка с полицаите, се оказа активист на младежкото БСП. Това разкриха местни пред ПИК, като показа и кадър, от който е видно, че младежът е повече от близък с червените в града.

На снимката скандалният шофьор (вдясно) позира с пиара на Корнелия Нинова Васил Самарски (вляво), който преди това е известен в Казанлък с предоставянето на гробарски услуги. На фотоса е и лидерът на младежкото БСП в града Георги Михов (в средата). Тримата са прегърнати и не крият близостта си.

Припомняме, че въпросният младеж е криминално проявен, а тестовете показват, че е шофирал след употреба на наркотици. Затова и се е стигнало до гонката с полицията, като той отказвал да спре и правил обиколки из града, по чудо без да прегази някой, включително застрашил живота на униформени. След това те стрелят в гумите му и успяват да го спрат, а по-късно то й е и задържан. При ареста полицаите прилагат по-твърди мерки, за да го усмирят, но в този момент са снимани от граждани, които твърдят, че джигитът е пребит и затова се стига до отстраняването им, като се води и разследване срещу тях.

Граждани на Казанлък обаче подкрепят полицаите и смятат, че не са превишили правата си, а са защитили хората от надрусания джигит.

От ПИК

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата: Като на кино: Гонка с полицията и стрелба